torsdag den 4. april 2013

Status...

på Tøsebarnet er at hun on/off siden mandag aften har feber. Starter omkring kl. 17 og topper så ud på natten hvor hun er meget grædende og ulykkelig. Om morgenen feberfri og fuld af ulykker.

Så proceduren er at hun bliver puttet i egen seng, omkring midnat vågner hun grædende. Bliver trøstet og puttet i egen seng igen. Efter at have været inde ved hende mellem 4-10 gange mellem  midnat og 01, så gider jeg ikke mere. Så hun kommer ind til os i weekendsengen som står for enden af sengen.
Så slapper hun lidt af og jeg er kun oppe og give hende sutten eller trøstenusse hende et sted mellem 5-10 mellem 01-07 hvor hun så er klar til at stå op og lave ulykker! Behøver jeg sige at jeg er træt med træt på i disse dage?

Så i dag blev det til en hjemmedag hvor vi tog til læge og fik tjekket de der ører IGEN! Mellemørebetændelsen er væk, men der er en hulens masse væske på øret forhåbentlig forårsaget af hendes forkølelse. Der er intet på lungerne eller i halsen. Så feberen skyldes enten forkølelsen eller de der forpulede sidste 2-4 kindtænder.

Nå men tøsebarnet er tilfreds. For efter endt lægebesøg fik hun et meget stort ønske opfyldt. En paraply, valgt af tøsebarnet selv, som straks blev taget i brug


(Se venligst bort fra rodet)


Valg af brug kan så diskuteres herfra og til evigheden, men højeste mode er altså som ovenstående. (Jo jo man har vel sin egen mening).

På opturskontoen kan nævnes at vi i dag fik købt Tøsebarnets sandaler, hun gad nemlig godt prøve i dag, og så er det fandme med at udnytte det. Fine sølv sandaler fra ADI blev det til.

4 kommentarer:

 1. Aii, hvor synd at hun endnu ikke er på toppen. Rigtig god bedring med hende. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Cararina! Håber en ekstra lang weekend kan få hende oven på igen...

   Slet
 2. Dejligt at høre at mellemørebetændelsen er væk, men øv at hun endnu ikke er helt klar endnu.
  Og tillykke med de nye sandaler :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Ida, havde håbet hun ville være frisk til weekenden, men nu må vi se...

   Ja de er så fine, smider et billede på en af dagene...

   Slet