onsdag den 10. april 2013

Fødselsdagsgave på forskud

Selvom der er et par måneder endnu til min fødselsdag, så har jeg i dag fået min fødselsdagsgave af mine forældre.


Et par nye lækre inlinere. Mere specifikt Fila Bond XL...

Mit "problem" i forhold til nye inlinere er at jeg er ret kræsen. Jeg vil have en aluminiums klinge  mest fordi dem af plastik er smadret efter få uger med de kilometer jeg tilbagelægger. Jeg vil gerne have fortrinsvis store hjul, men ikke for store og så vil jeg have en softboot i mesh og uden "plastik"skallen udenpå. Allerede der røg de første 5 modeller. Men det lykkedes og oven i købet blev det ikke den helt dyre model.

Nu ærgrer jeg mig over at det skiftevis regner og sner, for indvies i dårligt vejr skal de hvertfald ikke. Jeg har i stedet lavet mig en kop af min for-tiden-yndlings-the, smækket benene op og computeren på skødet. Nu vil jeg nyde resten af aftenen og smågrine lidt af manden min, der skiftevis skælder ud over antenneforeningen der har fjerne TV3+ fra vores TV-Pakke og kommunens renovations afdeling der har sat nyt standarder for hvor meget der må kommes i skraldespanden ad gangen.

Ak ja - livets glæder i provinsen :-)

4 kommentarer:

 1. Lækkert med gaver før tid :) Jeg kan dog slet ikke huske, hvornår jeg sidst har været ude og rulle, men det er jo så skægt og hyggeligt :)
  Uha TV3+ det er jo en af yndlings kanalerne, når det står til mænd med alle de sports programmer. Så kan godt forestille mig at det er en god underholdning ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. De blev indviet i dag og var lige så lækre som ventet...

   Mht TV3+ så tror jeg løsningen blev at vælge den helt store pakke for så kommer der jo også TV2 sport, TV3sport, TV3 puls og Canal 9 med = kanaler med mere sport!!!

   Slet
 2. Sikke en super lækker fødselsdage gave at få og så endda før tid. Det er efterhånden nogle år siden jeg sidst selv løb på rulleskøjter, men jeg har da stadig mine og lige nu kunne jeg sagtens fristes til at snuppe en tur, hvis det ikke var fordi vejret ikke er det fedeste. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Catarina - det er bare et spørgsmål om den rigtige påklædning:-) ingen tvivl det er fedest at suse afsted uden jakke og med solbrillerne på...
   Glæder mig til det bliver bedre vejr..

   Slet