tirsdag den 19. marts 2013

Venteposition

Jeg er i en venteposition, hvilket jeg på ingen måde normalt duer til. Men lige i øjeblikket er alt ikke som normalt.

Jeg venter på at Kolding Sygehus indkalder mig til yderligere undersøgelser for den spiserørsbrok, man endnu engang konstaterede i sidste uge. Jeg skal have lavet en 24 timers pH-måling i spiserøret og samtidig en trykmåling i spiserøret. Jeg venter på indkaldelsen og samtidig på de 7-14 døgn hvor jeg skal være uden medicin for mavesyren.

Jeg venter også på at den der psykolog ringer tilbage og kalder mig ind i til første samtale. Og indtil i går ventede jeg også på at få svar på om min sundhedsforsikring ville dække psykologbehandlingen. De ville de heldigvis godt.

Normalt ville jeg få alverdens stress symptomer af al den venten, men lige nu er der ikke vidst ikke noget der kan stresse mig mere end jeg allerede er. Så jeg kan jo ligeså godt få det bedst mulige ud af den ventetid, så jeg dimser blog, læser blogs, læser bøger og nyder at tilbringe tid sammen med min familie uden et tidspres. Jeg når jo nok det hele alligevel.

Nårh ja og så venter jeg på at nogen vil ansætte mig!

2 kommentarer:

 1. Det lyder som om du skal finde al din tålmodighed frem! Håber du snart kommer igang og får positive beskedder på det hele..........og selvfølgelig finder drømme jobbet :-)

  Fin tirsdag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. At være tålmodig er normalt ikke det jeg er... Men kan da godt mærke at jeg ikke er helt 100% mig selv, for lige nu når jeg nok det hele alligevel...

   Slet