mandag den 25. marts 2013

Endnu en første

I weekenden var der for Tøsebarnet en første... Hun fik nemlig sit første påskeæg nogensinde og når man har indtaget dette så ser man således ud.


Hun synes dog det var en fest og spurgte gladeligt om der var mere "Solade" og det er der. Men vi tager lidt af gangen.

Nej, vi er ikke sukkerforskrækkede forældre, men sålænge tøsebarnet selv efterspørger frugt, kiks, ostehaps og yoghurt som alternativ til slik og is, så ser vi ingen grund til at ændre på det. Hun skal tidsnok få rigeligt af alt det andet... Hun får selvfølgelig lidt vingummier, is og chokolade i ny og næ men langt fra hver uge. Og så længe det ikke sker, så generer det mig ikke at give hende 5 vingummier en onsdag aften.

4 kommentarer:

 1. Hihi hvor er hun kær :)
  Jeg kan godt lide den måde I gør det på. Der er igen grund til, at opdrage ens børn med at slik og sukker og hverdags kost. Og så smager frisk frugt også bare meget bedre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej nemlig ikke Ida... Og det smager nemlig super. Så længe tøsebarnet spiser vindruerne først når jeg lægger to vindruer og to vingummier ved siden af hinanden, så er jeg ikke nervøs :-)

   At mor og far så propper sig med slik når tøsebarnet er lagt i seng, er en pisse dårlig vane som vi forsøger at få bugt med ;-)

   Slet
 2. Haha, årh det kender jeg godt. Når jeg er hjemme hos mine forældre, så ved jeg også at der ligger en pose slik nede i mine forældres vaskerum, som min mor går og hygger sig med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den slags viden er god at have ind i mellem hvertfald...

   Slet