fredag den 15. marts 2013

Den første

Der er altid den første...
Således er der også det første indlæg på denne, min nye, blog.

Jeg har tidligere blogget andetsteds under eget domæne, men trængte til nye græsgange. Og så måske lidt mere anonymitet end ellers.

Okay, helt anonym er jeg jo ikke. Jeg blogger jo under mit eget navn og mon ikke alt det andet også stille og roligt kommer hen ad vejen?

Men starten på denne blog er også starten på noget nyt. Jeg står pt. lige midt i en af de største personlighedskriser hidtil i mit liv. Nej det er ikke særlig sjovt, men det er jo noget jeg skal igennem og heldigvis har jeg god støtte fra baglandet. Så komme igennem og komme videre, det skal jeg nok, men det kommer til at koste tid, kræfter og mange tårer.

Så lige nu står jeg midt i alting, med en dagligdag der skal fungere bedst muligt for tøsepigen, en mand der vidst mangler en kone der har lidt mere overskud til det hele og en fandens masse ansøgninger til det der job, jeg snart står uden.

Så velkommen til - i starten vil der nok være tårer, gråd og tænders gnidsel. Jeg håber dog at i takt med at solen og varmen får mere og mere magt, så kommer der også flere sjofle, fnis-agtige og almindelige tankespind herfra. For helt ærligt - man står jo altid midt i alting ikk??

6 kommentarer:

 1. Tillykke med det første indlæg :-) Stærkt at du i en svær tid har mod på at blogge og skrive.......jeg ønsker dig al mulig kraft og energi, til at det hele går godt.

  Kh Nola

  SvarSlet
 2. Uha, det lyder ikke godt. Men godt du vil skrive her og på den måde få det ud. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er heller ikke nemt, men jeg forsøger at få det bedst mulige ud af det...

   Slet
 3. Og der var du :)
  Pas bare på dig selv

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps - jeg var lige her :-) Det gør jeg også, som du selv bemærkede...

   Slet